Exact boekhoud software

Exact

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken

Exact boekhouden

De financiële software is het hart van elke onderneming. Meer dan 400.000 bedrijven vertrouwen voor hun zakelijke cijfers op de software van Exact. Ga aan de slag met het online boekhoudprogramma en ontdek waarom accountants Exact aanbevelen.

Exact boekhouding software

Bekijk de mogelijkheden van Exact

Aanbod in pakketten: Essentials, Plus en Professional.

Bekijk prijzen

Koppel met je bank

Het boekhoudprogramma koppel je eenvoudig met jouw bankrekening. Laat transacties, betalings- en incassobestanden automatisch uitwisselen tussen je bank en Exact. Elke dag worden je afschriften automatisch geïmporteerd, klaargezet en verwerkt.

Elektronisch factureren

Maak gemakkelijk een factuur lay-out met je bedrijfslogo en gegevens. Verstuur je facturen nu ook via smartphone of tablet. Je ziet of de factuur is bekeken en betaald. Steeds meer bedrijven sturen een elektronische factuur, hierdoor kan de factuur direct in de administratie van je klant terecht komen en snel en foutloos gefactureerd worden. Deze boekhoudsoftware is klaar om e-facturen te versturen, te ontvangen en te verwerken.

Exact groeit flexibel met je mee

Breid je software uit met een branche of webshop oplossing of koppel deze met een van de 220+ zakelijke softwareprogramma’s. Geen ander boekhoudprogramma levert koppelmogelijkheden op dit niveau!

Zaken doen, waar je ook bent

De kracht van de mobiele app: je kunt er praktisch je hele business mee runnen. Waar je ook bent, op elk device. Scan je bonnen en facturen mee die automatisch in je administratie worden klaargezet.

Gratis trainingen en support

Ga sneller dan ooit aan de slag met online boekhouden dankzij de unieke service van Exact. Alle mogelijkheden voor een optimale start vind je hier. Support, trainingen en advies op maat.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in Exact als boekhoudsoftware? Ga dan nu aan de slag.

Start demo

Video’s: Exact

Foto’s: Exact

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Exact”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0